Szonday Szandra - Szíves napló

"A betegség felszabadít!"

A betegség felszabadít! - Javier Botet

2018. január 29. 15:55 - Szonday Szandra

Valakinek rémálom egy genetikai betegség, valaki pedig maga lesz a rémálom. A 40 éves, spanyol születésű Javier Botet ugyanis ugyanabban a ritka genetikai betegségben szenved, mint én: Marfan-szindrómás, bár nála sokkal szembetűnőbbek az ezzel a betegséggel járó külső jegyek. Javier rendkívül magas, hosszú, vékony végtagokkal. Azonban sikerült e másságát színészként kamatoztatnia, és nem is akármilyen karriert ért el!

thr_20170709_0490_splash_botet.jpg

Amikor elkezdtem írni blogomat, tudtam, hogy nem csak magamról akarok majd mesélni, hanem mindazokról a csodálatos emberekről is, akik súlyos betegségük ellenére képesek felülemelkedni a nehézségeken, a "másságukból" fakadó előítéleteken.

Noha Javier Botet-nek vannak "normális" színészi filmes szereplései (lásd az legalsó videót), leginkább horrorfilmekben láthatjuk őt viszont. Lehet, hogy eddig azt hitted, kedvenc sci-fidben vagy kísértetsztoridban animációt látsz? Hát akkor kapaszkodj meg, mert nagy valószínűséggel Javier bújt meg a profi sminkek, maszkok alatt! Néhány nevezetesebb film a közelmúltból: Démonok között 2.(2016), A múmia (2017), Alien: Covenant (2017), Az (2017).

   

 

Figyelem! Az alábbi videók ijesztő képeket tartalmaznak, gyenge idegzetűeknek megtekintése nem ajánlott!

 

(Forrás: vice.com)

 

Javier tehát elfogadta magát, betegségét, és megpróbálta a legjobbat kihozni a betegségével együtt járó különleges testi adottságaiból. Egyébként nem csak színészként, hanem rendezőként is dolgozik. Nagyon hosszú, boldog, és rémisztő szerepekben gazdag életet kívánok neki!    

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szivesnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr913400539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása