Szonday Szandra - Szíves napló

"A betegség felszabadít!"

Milyen soványnak lenni?

2018. július 18. 11:24 - Szonday Szandra

Videóblog

img_20180718_105916908.jpgMilyen az élet soványan? Ha bármit teszel, nem hízol?

Az emberek azt hiszik, te vagy a legszerencsésebb, mert nem kell fogyóznod, a túlsúllyal foglalkoznod, és bármit megehetsz.

Az emberek nem értik, miért panaszkodsz, hiszen sokkal jobb vékonynak lenni, mint daginak.

Az emberek azt hiszik, vicces, ha felajánlják a plusz kilóikat neked. (Mert nem hallottad még 100-szor ezt a poént.)

Az emberek azt hiszik, majd elfelejted, hogy valaha csontkollekciónak, csontváznak, etiópiainak stb. csúfoltak.

Az emberek azt hiszik, bármilyen cuccot fölvehetsz, az jól áll.

Az emberek azt hiszik, nem veszed észre, ha megbámulnak az utcán/strandon, vagy összesúgnak a hátad mögött, mert anorexiásnak néznek.

Az emberek azt hiszik, nem sértő/vagy bántó, ha szóvá teszik, miért vagy ilyen sovány - pedig egy túlsúlyos emberrel ezt nem teszik meg.

Hasonló cipőben jársz? Írj nekem!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szivesnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr5814120313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2018.08.05. 14:15:52

Maga lelkibeteg. Az összes lány örülne, ha sovány maradhatna, és bőven elég férfit találnak maguknak. Ön nem a testi, hanem a lelki alkata miatt egy kudarcgyűjtemény. Én kifejezetten szeretem a sovány nőket, feltéve, ha agyilag normálisak.

Szonday Szandra · https://www.facebook.com/szondayszandraoldala/ 2018.08.10. 17:59:23

@Molnárgörény: Nocsak! Ilyen egysíkú gondolkodással sikerült összetett mondatokat írni. Gratulálok!

Viktor Kozák 2018.09.15. 16:33:39

Kedves Szandra! Nem néztem végig a videót. Tudok valamennyire kapcsolódni. Én úgy 14-15 évesen tudtam meg a Marfanomat. Szerencsére eléggé kíméletes velem, olyan 25 év alatt semmi gondot nem okozott. Annyi, hogy azóta a vérnyomásom jó legyen kapok egy fél szem bétablokkolót. Nincsenek annyira extrém méreteim 193/80 körül. Nincs extrém gerincferdülésem se más deformitásom. Viszont olyan 14-17 éves koromig a faék egyszerűségű primitív osztálytársaim kipézéctek maguknak, többször élénk érdeklődést mutatva vékonyságom oka miatt. Továbbá nem egyszer kaptam meg jótanácsként, hogy hát kindizni kéne, ezt kéne, azt kéne. Miközben orvosilag meglett mondva, hogy azt nem kéne. Nem kevés esztendőre pokollá tették ezek a gecik az életemet és most sem tetszem magamnak, pedig 2 évtizede volt...szerencsére aki értelmes az elfogad.
süti beállítások módosítása